Poročni fotograf Aleš Jazbec poskrbi, da bodo na vajin poročni dan ujeta vsa čustva in veselja.

Spremljaj me na instagramu

 

Blog

Aleš Jazbec / Blog
Poročni prstani

15 čudovitih poročnih prstanov

Prstan je krog, kar simbolizira večnost, nesmrtnost, pa tudi celovitost. Nima ne začetka ne konca, tako kot čas ne. Vrača se sam vase, tako kot življenje. Predstavlja pa tudi sonce in luno, ki sta alkemistična simbola za moški in ženski vidik v vesolju. Luknja v sredini ni le navaden prostor, pač pa simbolizira prehod oz. vrata, ki vodijo do znanih in neznanih stvari in dogodkov. Zaokroženost prstana predstavlja večno ljubezen in nenehno obnavlja zaobljubo zakona. Poročna prstana imata tako obredni, simbolni in obči pomen, prav tako pa sta zakoncema trajni in stalni opomin na njuno zaobljubo. Poglejte si 15 čudovitih primerov poročnih prstanov: Vir...

porocni-nasvet-520x396

10 predporočnih nasvetov za vaju

Če v katerikoli spletni brskalnik vpišete »Nasveti za neveste«, boste naleteli na ogromno zadetkov, ki ponujajo število uporabnih in zanimivih nasvetov za bodoče ženine in neveste. Da vam olajšam delo, sem za vas bodoče mladoporočence izbral 10 predporočnih nasvetov, ki upam, da vam bodo prišli prav. Mogoče bo za marsikoga ta seznam čisto samoumeven in klišejski, a mislim, da je dobro, da se nekaterih stvari zavedate vnaprej.

Prosim, počakajte

Živjo

Bodi obveščena/obveščen o novičkah, popustih ter nagradnih igrah, ki jih imam namen v prihodnostih organizirati. Pusti mi tvoj email ter ime, da te lahko obvestim.