Poročni fotograf Aleš Jazbec poskrbi, da bodo na vajin poročni dan ujeta vsa čustva in veselja.

Spremljaj me na instagramu

Živjo, sem
Aleš Jazbec

Vesel sem, da ste pristali na moji strani. Pozdravljeni! Naj vas na hitro, ob nekaj kratkih stavkih popeljem skozi moje delo.

Moje fotografsko področje

Poznate tisti pregovor, da slike povedo več kot 1000 besed? Pri nas fotografih to vsekakor velja. Kot fotograf vložim v svoje fotografije ogromno strasti in dela, zato bi vas lahko v tem sestavku napotil k ogledu mojega portfolia, saj boste na takšen način takoj vedeli kaj počnem. Vendar bom raje napisal takole. V fotografske vode sem zašel šest let nazaj in od takrat je fotografiranje moja največja strast. Danes sem fotograf s področja poročne, družinske, portretne in komercialne fotografije. Rad beležim lepe spomine in v čast mi je biti del nepozabnega dne dveh mladoporočencev, kar je zame nekaj najlepšega. Vesel sem, da je lahko moj hobi v teh šestih letih postal moja služba, katero obožujem.

Družinska fotografija 0
Portretna fotografija 0
Poročna fotografija 0
Komercialna fotografija 0

Če vas je moja zgodba ali moje fotografije prepričale ali vas navdušile in želite, da obeležim vašo zgodbo, potem prosim, da ne oklevate stopiti v stik z mano. Za vse informacije sem vam vedno na voljo

Prosim, počakajte

Živjo

Bodi obveščena/obveščen o novičkah, popustih ter nagradnih igrah, ki jih imam namen v prihodnostih organizirati. Pusti mi tvoj email ter ime, da te lahko obvestim.